Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2017. évi rendes közgyűlés

Értesítjük Önt hogy, a Lakásszövetkezet Igazgatósága 2017. május 24-én (szerda) 18:00 órakor éves rendes Közgyűlést tart, melyre ezúton meghívjuk!

Kérjük, hogy a Közgyűlésen megjelenni szíveskedjenek!

Közgyűlés helye: Lakatos úti (Eötvös) iskola

Napirendi pontok:

1. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása, a napirend megszavazása

2. 2016. évi pénzügyi-gazdasági beszámoló, Felügyelő biztosi beszámoló

határozati javaslat: A szövetkezet közgyűlése a 2016. évi beszámolót elfogadja.

határozati javaslat: A szövetkezet közgyűlése a felügyelő biztosi beszámolót elfogadja.

3. Alapszabály módosítása

határozati javaslat: A szövetkezet közgyűlése az Alapszabály módosítást elfogadja.

4. 2017. évi pénzügyi-gazdasági terv ismertetése

határozati javaslat: A szövetkezet közgyűlése a 2017. évi tervszámokat elfogadja.

5. Az OTP Bank által kért módosításhoz szükséges határozati javaslat megszavazása.

határozati javaslat: A Lakásszövetkezet közgyűlése úgy határoz, hogy az Otthon Melege Programban érintett épületek felújításában a megváltozott kivitelezői cég, kivitelezési és pályázati költség, az állami támogatás, a támogatott és nem támogatott költségek arányának változása miatt az önerő biztosítása érdekében az OTP Bank Nyrt.-vel megkötött kölcsönszerződéseket módosítani kívánja. A módosítás változatlan futamidő mellett a Lakásszövetkezet által az OTP Bank felé fizetendő havi törlesztés ütemezését és összegét érinti nem érinti azonban a lakók által többször jóváhagyott a lakók által a Lakásszövetkezet felé fizetendő törlesztőrészletet. A módosult költségek miatt a szükséges önerő rendelkezésre áll a Lakásszövetkezet számláján. A Lakásszövetkezet vállalja a kölcsönszerződés módosítása miatti költségek megfizetését. Felhatalmazzák a Lakásszövetkezet elnökét a kölcsönszerződés módosítás aláírására.

6. A szövetkezet tisztségviselőinek választása (3 tagú Igazgatóság és Felügyelő Biztos), mely a törvényi előírásoknak megfelelően 5 évente kötelező

határozati javaslat: A szövetkezet közgyűlése elnöknek ………, igazgatósági tagoknak ……… és ………, valamint Felügyelő Biztosnak ………………… megválasztja.

Amennyiben a Közgyűlés a megjelölt időpontban határozatképtelen, úgy a második (megismételt) közgyűlést 18:15 órára hívjuk össze, a napirendi pontok megváltoztatása nélkül, ahol a megjelent Tagok (Lakók) számától függetlenül a Közgyűlés határozatképes.

A közgyűlési beszámoló valamennyi lakótárs, tulajdonos részére a postaládába eljuttatásra került, mindezek mellett letölthető az alábbi linkekről, illetve a fogadóórákon biztosítottak.

Dokumentumok: