Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

A 2019. április 24-i rendkívüli közgyűlés határozatai

2019.06.26

Lakatos úti 2. sz. Lakásszövetkezet – a lakók szolgálatában

* 1184 Budapest, Lakatos út 32.  (  295-12-77 (fogadóidőben)

 

Tájékoztató

a 2019. április 24-i rendkívüli közgyűlés határozatairól (kivonat)

A közgyűlés megválasztotta a tisztségviselőit, valamint megszavazta a meghívóban szereplőknek megfelelő napirendi pontokat.

2019. április 24-i közgyűlés 4/KH/2019. sz. határozata:

64 igen, 0 nem, 1 tartózkodás mellett a Szövetkezet közgyűlése jóváhagyta, a Lakásszövetkezet kezelésében álló kilenc épületben (Dolgozó út 3., Dolgozó út 5., Dolgozó út 7., Dolgozó út 9., Dolgozó út 11., Dolgozó út 13., Kézműves utca 18., Lakatos út 32. és Lakatos út 34.) a meglévő költségosztók cseréjét a Cardware Kft. által gyártott és kiolvasott költségosztók cseréjére. A költségosztók cseréjekor – ahogy a felszereléskor is – a lakások esetében csak a radiátorokra felszerelt költségosztó készülékek díja és a felszerelési munkadíj (együtt költségosztónként 5.775 Ft + ÁFA, azaz 7.334 Ft) terheli. Ezt az összeget a Lakásszövetkezet a lakók részére megelőlegezi és a felszerelés után hat hónapos fizetési határidővel írja elő mint közös költség fizetési előírás. A központi adattovábbító egységek kiépítésének költségét a Lakásszövetkezet az épületfelújítási alap terhére fizeti ki.

 

2019. április 24-i közgyűlés 5/KH/2019. sz. határozata:

64 igen, 1 nem, 0 tartózkodás mellett a Szövetkezet közgyűlése elfogadta a szövetkezet területén lévő lakásokban és közös területeken található vízvételi helyekre távleolvasható vízórák felszerelését és a jelenlegi szabályozás szerinti 8 éves hitelességi időre szóló távleolvasási szerződés megkötését a Cardware Kft.-vel. A vízórák felszerelésének anyag, munkadíj és plombálási költségét a Lakásszövetkezet az épületfelújítási alap terhére fizeti ki, ezen költségek a lakókat nem terhelik

A Szövetkezet közgyűlése elfogadja, hogy a távleolvasáshoz szükséges épületenkénti adattovábbító rendszer kiépítésének díját a szövetkezet az épületfelújítási alap terhére fizeti ki. (Amennyiben a Lakásszövetkezet a költségosztók esetében is a Cardware Kft. –t bízza meg a rendszer kiépítésével, úgy a vízórák esetében a költségosztókhoz kiépített adattovábbító rendszerek használhatóak és új rendszer kiépítése nem szükséges. Kivétel a Kézműves utca 20. ahol költségosztók hiányában a vízórák távleolvashatóságához a központi adattovábbító rendszer kiépítése szükséges.)

A távleolvasható vízórák üzemelési költsége nem terheli a lakókat.

A közgyűlésről készült jegyzőkönyv megtekinthető, ill. arról másolat kérhető (a lakásszövetkezetekről szóló 2004. évi CXV. tv. 18. § (6) bekezdésében foglaltaknak megfelelően) a szövetkezeti irodában ügyfélfogadási időben.

2019. április 27.

 

                                                                               Lakásszövetkezet Igazgatósága