Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Írásos szavazas eredményei

A Lakatos úti 2 sz. Lakásszövetkezet írásos szavazással lebonyolítandó részközgyűléseket tartott kamerarendszer telepítése, valamint az épületek teljes szigetelése, közösségi nyílászárók cseréje témájában, melynek eredményei az alábbiak lettek.

Kamerarendszer kiépítése:

A lakásszövetkezetekről szóló 2004. évi CXV. tv. 14/A § (1) bek. értelmében a kamerarendszer telepítéséhez a részközgyűlés legalább kétharmados többségének igenlő szavazata szükséges.

Mindezek alapján a szavazás végeredményeképpen 2 épületben, a Dolgozó út 7.-ben, és a Kézműves utca 18.-ben a vagyonvédelem érdekében a kamerarendszer megvalósítható a szavazólapon feltűntetett részleteknek megfelelően.

Teljes épületszigetelés, közösségi nyílászárók cseréivel:

A szavazás eredményeképpen 4 épületnél, a Dolgozó út 7.-nél, a Dolgozó út 11.-nél, a Dolgozó út 13.-nál és Kézműves utca 18.-nál az igenek arány nagyobb, mint 50%, így a teljes épületszigetelés közös nyílászárók cseréjével megvalósítható a szavazólapon feltűntetett részleteknek megfelelően.

Mind a kamerarendszer kiépítésének, mind az épületszigetelés megvalósításának további előkészületeit az igazgatóság megkezdi, melynek részleteiről, valamint a megvalósítás pontos időpontjáról a későbbiekben értesítjük Önöket. Szavazataikat ezúton is köszönjük!

A részletes eredményekről készült tájékoztató letölthető innen.