Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

OMP lakossági tájékoztató

Az Otthon Melege Program (Dolgozó út 5., Dolgozó út 7., Dolgozó út 11., Dolgozó út 13., Kézműves u. 18., és Lakatos út 32.) kapcsán meghirdetett írásos részközgyűléssel kapcsolatban a kiosztott tájékoztatóknak megfelelően lakossági fórumot, és külön (extra) fogadóórát tartunk a tulajdonosok még jobb tájékoztatása, az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolása érdekében.

 

Lakossági fórum

Időpont: 2017. február 21. (kedd) 18:00

Helyszín: Lakatos úti Eötvös Iskola

 

Külön (extra) fogadóóra

Időpont: 2017. február 23. (csütörtök) 17:00-19:00

Időpont: 2017. február 24. (péntek) 17:00-19:00

Helyszín: szövetkezeti iroda (Lakatos út 32/A fsz.)

 

Kérjük a Tisztelt Tulajdonosokat, hogy olvassák el figyelmesen a kiosztott tájékoztatókat, és tiszteljék meg a Tulajdonosi Közösséget azzal, hogy megosztják velünk az álláspontjukat.

Fontos, hogy a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében, aki nem küldi vissza a szavazólapot, annak szavazatát „nem” szavazatként kell értékelni, éppúgy, mint a „nem” szavazatokat, tekintve, hogy írásbeli szavazás esetén a szavazatokat a tulajdonosok számához kell viszonyítani. Ezért kérünk minden Tulajdonostársunkat arra, hogy amennyiben szeretné, hogy megvalósuljon a program és a szigetelés, az mindenképpen aktívan adjon hangot ezen igényének.

Szavazólapok leadási határideje: 2017. február 28.