Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2014. évi rendes Közgyűlés

A Lakásszövetkezet Igazgatósága 2014. május 26-án (hétfőn) 17:00 órakor tartja éves rendes Közgyűlését a Lakatos úti (Eötvös) iskola ebédlőjében, melyre ezúton meghívjuk! Kérjük, hogy a Közgyűlésen megjelenni szíveskedjenek!

Napirendi pontok:

 1. 2013. évi pénzügyi-gazdasági beszámoló
 2. 2014. évi pénzügyi-gazdasági terv ismertetése
 3. Felügyelőbiztosi beszámoló
 4. Az elmúlt évben elért eredmények bemutatása (beruházások, társadalmi felelősségvállalás, követeléskezelés helyzetének alakulása)
 5. Tervek bemutatása (2014-2016) 6. Határozatok megszavazása

Határozati javaslatok:

 1. határozati javaslat – a szövetkezet közgyűlése a 2013-as év beszámolót elfogadja
 2. határozati javaslat –a szövetkezet közgyűlése a 2014-es évi tervszámokat elfogadja
 3. határozati javaslat – a szövetkezet közgyűlése a felügyelőbiztosi beszámolót elfogadja
 4. határozati javaslat – a Közgyűlés a számviteli szabályok maradéktalan végrehajtása, valamint a tulajdonosi érdekek védelmében a KH/4/2013. számú határozatot megerősíti és hatályában tartja. Ennek megfelelően a 2013. októberétől a korábbi gázhálózat felújításra szedett lakásonkénti egységes havi 2.300 Ft-ot épület felújítási alapként kell a tulajdonosoknak megfizetni, és a tulajdonos ezen összegű kötelező befizetése elkülönítetten a felújítási alapba kerül nyilvántartásba.
 5. határozati javaslat – a szövetkezet közgyűlése a postaládákba eljuttatandó címezetlen küldemények (szórólapok, reklámanyagok) kézbesítését megtiltja.
 6. határozati javaslat – a lakásszövetkezet területén árverésre kerülő ingatlanok esetében a lakásszövetkezet vételi ajánlatot tehet a kikiáltási ár 70 %-a + két árlépésköz erejéig

Amennyiben a Közgyűlés a megjelölt időpontban határozatképtelen, úgy a második (megismételt) közgyűlést 17:30 órára hívjuk össze, a napirendi pontok megváltoztatása nélkül, ahol a megjelent Tagok (Lakók) számától függetlenül a Közgyűlés határozatképes.

A Közgyűlési meghívó, és beszámoló letölthető innen.