Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Pályázati tájékoztató, igényfelmérő

Lehetőség adódott arra, hogy állami támogatást pályázzunk meg energiatakarékos felújítási program megvalósítására, kedvező finanszírozási feltételekkel.

Tekintettel arra, hogy a szövetkezet kiemelt célja az épületek műszaki állapotának fejlesztése, így ez egy újabb lehetőség lehet a kivitelezés önrészének csökkentésére.

Dolgozó út 3., Dolgozó út 5., Dolgozó út 9., Kézműves utca 20., Lakatos út 32., Lakatos út 34.

Kérjük, a mellékelt tájékoztató anyagot figyelmesen olvassa végig, és a teljes tartalom megismerését követően nyilatkozzon részvételi szándékáról. Kérjük, az igényfelmérő lapot kitöltve és aláírva jutassa el a szövetkezet részére 2015. február 4-éig. A beérkező szavazatok alapján kerül felmérésre a lakóépület pályázaton való részvételi szándéka. Csak abban az esetben kezdjük meg a pályázati anyag összeállítását, amennyiben visszaérkezik megfelelő mennyiségű pozitív nyilatkozat (minimum 51 %) a szövetkezethez.

Dolgozó út 7., Dolgozó út 11., Dolgozó út 13., Kézműves utca 18.

A 2014. októberében írásos szavazással lebonyolított részközgyűlésen a Dolgozó út 7., a Dolgozó út 11., Dolgozó út 13., és Kézműves utca 18. épületek lakói támogatták a külső szigetelés megvalósítását, így ezekre a házakra a pályázatot előkészítjük! A részletes tájékoztató letölthető.