Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2016. évi rendes közgyűlés

Értesítjük a T. Lakótársakat, Tulajdonostársakat, hogy a Lakásszövetkezet Igazgatósága 2016. május 31-én (kedd) 18:00 órakor éves rendes Közgyűlést tart, melyre ezúton meghívjuk! Kérjük, hogy a Közgyűlésen megjelenni szíveskedjenek!

Közgyűlés helye: Lakatos úti (Eötvös) iskola

Napirendi pontok:

  • 2015. évi pénzügyi-gazdasági beszámoló – határozat hozatal (határozati javaslat – a szövetkezet közgyűlése a 2015. évi beszámolót fogadja el)
  • Felügyelőbiztosi beszámoló – határozat hozatal (határozati javaslat – a szövetkezet közgyűlése a felügyelőbiztosi beszámolót fogadja el)
  • 2016. évi pénzügyi-gazdasági terv ismertetése – határozat hozatal (határozati javaslat – a szövetkezet közgyűlése a 2016. évi tervszámokat fogadja el)
  • Szövetkezetünk jövője
  • Új tűzvédelmi szabályzat ismertetése

Amennyiben a Közgyűlés a megjelölt időpontban határozatképtelen, úgy a második (megismételt) közgyűlést 18:30 órára hívjuk össze, a napirendi pontok megváltoztatása nélkül, ahol a megjelent Tagok (Lakók) számától függetlenül a Közgyűlés határozatképes.

A közgyűlési beszámoló valamennyi lakótárs, tulajdonos részére a postaládába eljuttatásra került, az új Tűzvédelmi Szabályzat minden lépcsőházban kifüggesztésre került, mindezek mellett a dokumentumok letölthetők alább, illetve a fogadóórákon biztosítottak.

Dokumentumok: